Kisapostag

2016.01.27. 17:30

Évet értékelnek, és ismertetik a terveket

A képviselő-testületek az önkormányzati költségvetés összeállításának időszakában közmeghallgatáson ismertetik a lakókkal a terveket, valamint értékelik az elmúlt esztendőt.

Horváth László

A közmeghallgatás február elején lesz a legtöbb településen. A baracsiak kezdenek: február  elsején a templomosi régi kisiskolában, 2-án pedig a Faluházban lesz a rendezvény. Mindkét helyen Várai Róbert polgármester beszámolóját és tervismertetőjét hallhatják a résztvevők.

Mezőfalván február 8-án lesz a közmeghallgatás a Kiss Kálmán Művelődési Ház nagytermében. Másnap, február 9-én három helyen is lesz fórum: Nagyvenyimen a Kossuth Lajos Általános Iskolában, Kisapostagon a községháza kultúrtermében, Rácalmáson pedig a művelődési ház nagytermében. A közmeghallgatás minden településen 17 órakor kezdődik. Az évértékelés és a költségvetési lehetőségek ismertetése után a település vezetői válaszolnak a résztvevők kérdéseire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!