Kisapostag

2017.07.14. 20:02

Úttal vezetik el a csapadékvizet is

KISAPOSTAG Jól takarékoskodtak, jól osztották be az anyagi lehetőségeket, amellyel sokéves elmaradást pótolt az önkormányzat. A munkákról Nagy Attilától, Kisapostag polgármesterétől kaptunk tájékoztatást.

Horváth László

- A Váci Mihály utca teljes hosszát felújítottuk, megszélesítettük, és egyúttal megoldást nyert a felszíni vízelvezetés problémája is. Szintén megszélesítettük a Kossuth Lajos utca 360 méteres szakaszát a Fő út irányába, illetve itt is rendeződött a felszíni vizek elvezetésének kérdése - osztotta meg lapunkkal az örvendetes hírt Nagy Attila. A polgármester hozzátette az előzőekhez:

- A bruttó 26 millió forintos munkákat az önkormányzat saját beruházásban végezte. Szeretnénk a beruházásokat a jövőben is folytatni. Prioritást élvez majd a Kossuth Lajos utca hátralévő egy kilométeres része, ahol a csatornaépítés első szakaszából maradt útátvágások lesznek rendezve, valamint a Gárdonyi utca is hasonló felújításon, rendbetételen esik keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!