Kisapostag

2017.02.24. 23:11

Sportversenyekkel és kiállítással

Kisapostag - Reggel kilenctől kora estig tart a kisapostagiak téltemetése. Gazdag program ígérkezik.

Horog László

Február 25-én, ma 9 órától a Halászkert kocsmában a Duna Sportegyesület szervezésében sakk- és kártyaversennyel kezdődik a kisapostagiak télbúcsúztató programja. 13 órától a községi kultúrteremben a Skicc Művészeti Egyesület 2016-os nemzetközi alkotótáborában készült művekből nyílik kiállítás.

A tárlatot megnyitja Nagy Attila polgármester és Pats Dániel, a Skicc elnöke, közreműködik Móder Rezső Munkácsy-díjas képzőművész. A kiállítással párhuzamosan, a kultúrterem melletti placcon forraltborkészítő-versenyre invitálják az érdeklődőket. A gyermekek kézműves-foglakozáson, az ügyes kezű háziasszonyok pedig frissen sütött pogácsák és kelt tészták versenyén mérhetik össze kreativitásukat.

A 15.30-as eredményhirdetést követően hangos menet indul a Duna-partra, ahol a kisapostagiak a télbanya elégetésével intenek búcsút a télidőnek. A vendéglátásról ezúttal is a civil szervezetekkel közösen az önkormányzat gondoskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!