Kézilabda

2016.08.18. 15:51

Legyőzték a Göppingent

Dunaújváros - A Németországban edzőtáborozó Dunaújvárosi Kohász női kézilabdázói edzőmeccsen szerdán legyőzték a Göppingen együttesét.

Jankó Árpád

A hét eleje óta Németországban, a Metzingen vendégeként edzőtáborozik a DKKA felnőtt együttese. Zdravko Zovko tanítványai a napi tréningek mellett felkészülési találkozókat is játszanak.

A kerethez a válogatott Kovács Anna és Oguntoye Viktória is csatlakozott, viszont sajnos utóbbi sérülten érkezett vissza. S mivel állapota nem javult, ezért ma idő előtt hazatér, hogy Dunaújvárosban kezeljék derékbántalmait - számolt be a klub honlapja. A csapat három felkészülési meccse közül szerdán este az elsőt a német első osztályban szereplő Göppingennel játszotta. A dunaújvárosiak 16-11-es félidei vezetés után 31-27-re nyertek a jól felkészített házigazdák ellen úgy, hogy az eddigi mérkőzésekhez hasonlóan most is minden játékosának lehetőséget adott a szakvezetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!