19°
22°
11°

A dunaföldvári Holler UFC férfikézilabdázói az NB II-es tagság megtartásáért harcolnak

Dunaföldvár - Vereséggel kezdte az NB II-es kézilabda-bajnokság tavaszi szezonját a Holler UFC férfi csapata a dél-nyugati csoportban. A fiúk szombaton alsóházi rangadón a Szigetvárt fogadják.

A dunaföldvári gárda sok évnyi megyebajnoki cím után ebben a szezonban döntött úgy, szakmailag és anyagilag is felkészült a magasabb osztályra, ahol nem átszállójegyet, hanem tartós tagságot akar. Az Orova Tamás edző vezette csapat a bentmaradást tűzte ki célul a szeptemberi rajt előtt, ennek érdekében a télen tovább erősödött a keret. Vajai Miklós technikai vezető lapunknak elmondta, sikerült szerződtetniük a kubai válogatott korábbi kapusát, a 2000-es olimpián és a 2009-es világbajnokságon is szereplő, Magyarországon az NB I-es Ceglédben is játszó Misael Iglesias Povea-t. Aki légióskodott Franciaországban is, legutóbb pedig Pakson kézilabdázott.

A góllövőlistát vezető Pach Alex találataira is szükség lesz

– Ezen felül sikerült megállapodást kötnünk az NBI/B egyik élcsapatával, a Kecskeméttel, hogy a junior korosztályból kiöregedő, ám a felnőttek között kevés lehetőséget kapó játékosok kettős igazolással, vagy átigazolással nálunk szerepeljenek. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a tehetséges beállót, Talmácsi Ákost már sorainkban tudhatjuk – részletezte Vajai Miklós.

A technikai vezető hozzátette, mivel az első tavaszi fordulóban rossz játékkal kikaptak Baján, ezért a szombaton 18 órakor kezdődő, simontornyai (méretes csarnok miatt itt játsszák hazai meccseiket) találkozón kötelező nyerni a Szigetvár elleni alsóházi rangadón. Ellenkező esetben a folytatásban már több bravúrra is szükség lesz a bentmaradáshoz. A szombati mérkőzésre szokás szerint ingyenes szurkolói busz indul a dunaföldvári áruház parkolójából, délután 14.30 órakor.


Legolvasottabb

1
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
2
Baleset történt a Vasmű úton!
3
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
4
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
5
Új üzemmel gazdagodott Dunaföldvár
Az ígéret szép szó
Az ukránok nem változtatnak a magyar oktatáson a Velencei Bizottság döntéséig
Peking 2022 / 1 órája
Hóbrigádot alapítanak az olimpiára
Hóügyekkel foglalkozó munkacsoportot állított fel a 2022-es pekingi téli olimpia szervezőbizottsága.
Gyász
/"Beteg teste elpihent már, de lelke még velünk jár. Mert nem hal meg, kit eltemetnek. Örökké él, kit igazán szeretnek."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VÉGH LAJOS* 67 éves korában türelemmel viselt súlyos betegségben elhunyt. Búcsúztatója 2017. október 20-án, pénteken 11.30-kor lesz a dunaújvárosi temető ravatalozójában. Gyászolják felesége, gyermekei, menye és az Óvári és Végh család
több tréner is szóba került / 1 órája
Sousa nem irányítaná a válogatottat
Centenárium / 1 órája
Madarász Viktorra emlékezik a Nemzeti Galéria tárlata
blblbl hahahaha / 1 órája
Milliók kedvenc dalát énekli ez a két vidra (videó)
Egyszerű finomság / 2 órája
Az otthon készített túrópötty jobb lesz a boltinál
SZERINTETEK? / 2 órája
Így parkoltok Ti, Dunaújvárosiak!
Olvasó
megfejtették / 2 órája
Bermuda-háromszög: még a rejtély is eltűnt