telt ház előtti rangadó

2018.04.06. 22:16

Mindkét csapat rohanni fog

Szombaton este 20.15 órakor az új Kiss Szilárd Sportcsarnokban, Siófokon játssza a következő bajnoki mérkőzését a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata.

Jankó Árpád

Szekerczés Luca átlövőként okoz gondot a Siófoknak Fotó: ZsE

A nagyon sok idegenlégióssal és néhány magyar játékossal felálló csapatot nyilvánvalóan inspirálni fogja a tény: ez lesz az új sportcsarnokban az első NB I-es bajnoki mérkőzés.

– Azt is mondhatnám, hogy ez a találkozó telt ház előtti rangadó lesz a javából. Tehát fel kell venni a kesztyűt, és mindenkinek, az egész csapatnak keményen oda kell tennie magát a várható siófoki rohamok elé. Egészen biztos, hogy a védekezésünk és a kapusteljesítményünk minősége döntő lesz, és ezek befolyásolják a végeredményt – mondta György László, a Kohász vezetőedzője.

A szakvezető utolsó mondatára rímel az, amit Szekerczés Luca átlövő is nyilatkozott.

Szekerczés Luca átlövőként okoz
gondot a Siófoknak Fotó: ZsE

– A Siófok játékosai nagyon sokat futnak. Tehát már a mérkőzés elején ügyelni kell arra, hogy ne adjunk lehetőséget nekik a lerohanásokra. Az utóbbi időben stabil a védekezésünk, a kapusaink teljesítménye is jó, támadásainknál pedig egyre eredményesebbek a mi gyors lerohanásaink. Kielemeztük a Siófok játékát, felkészültünk. Ha egyszerűen akarnám megfogalmazni a teendőket, akkor azt mondanám, hogy az a csapat fog nyerni, amelyik kevesebb hibával játszik. Mi ezért mindent megteszünk – mondta a Kohász átlövője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!