Kézilabda

2014.10.07. 18:15

DAC sikerek a másodosztályban

Dunaújváros – A DAC férfikézilabda-csapata tovább vitézkedik a másodosztályú bajnokságban. A rácalmásiak is győztek a megyeiben.

Jankó Árpád

Csermák Gábor együttese legutóbb a XVI. kerület csapatánál vendégeskedett, és a DAC 32-25-re nyert. Jól védekeztek, és a kapusteljesítmény is kiemelkedett. DAC: KAKAS – Priol, Horváth, BUSI, Szalafai, REICHERT, Gergely. Csere: Pulai, Nagy (kapusok), ZUBAI G., Wolf, Pintér, Borsos, Domak, Márfi. Edző: Csermák Gábor. Vasárnap 18 órakor itthon játszik a csapat a Dunaújváros Sportcsarnokban az Abony ellen.

Női NB II: Dunavarsány – Duna-Pent 22-24. Sokáig jelentősen vezetett a dunaújvárosi csapat, a végén mégis meg kellett küzdenie a két pontért. Zajzon – Németh, Hingyi Z., Peterdi, Lehoczki, Hingyi B., Pergel. Csere: Kovács (kapus), Szűcs, Lázár. Edző: Pergel István.

A Dunaújvárosi Kohász KA fiatal csapata ezúttal nagyon rossz napot fogott ki. Gyenge játékkal, sok hibával, gyatra támadójátékkal kézilabdáztak a lányok, és itthon 22-21-re vesztettek az Érd II ellen. Viszont az NB I-es junior bajnokságban szombaton legyőzték a Békéscsaba gárdáját 25-24-re. A támadójátékkal voltak ezen a találkozón is gondok, a védekezés megfelelt.

DKKA II: CSISZÁR – Grosch, Ferenczy, SZABÓ, Ulmann, Boldizsár, Tolvaj-Sebestyén. Csere: Kemény, MOLNÁR, Berta B., Tauker, KLUJBER. Edző: Rapatyi Tamás.

A DKKA ifjúsági együttese, Takács Józsefné csapata Remekül kézilabdázott, a Kohász lányai végig fölényben játszottak, és a Békéscsaba együttesét 43-17-re győzték le. Dicsérhető az egész csapat. Az összeállítás: Szóládi – Udvardi, Iván, Berta B., Moutsogianni, Egervári, Fodor. Csere: Druzsin (kapus), Kozma, Nagy, Fehér, Meskál, Müller, Bab, Koronczai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!