11°
10°

A kézilabdázók játékkal emlékeztek Árva Csabára és Gutenkunst Annára

Dunaújváros - Vasárnap hetedik alkalommal rendezett emléktornát a Dunaújvárosi AC női kézilabda együttese az Arany iskola csarnokában.

A rendezvényen a 2009 decemberében tragikus hirtelenséggel elhunyt Gutenkunst Annára, a DAC egykori játékosára, illetve a 2012 januárjában elhunyt Árva Csabára, a DAC volt edzőjére emlékeztek játékkal a csapatok.

Az eseményen a Fejér megyei bajnokságban induló DAC csapata mellett a szintén ebben az osztályban érdekelt Rácalmás SE és az Aba-Sárvíz KE vett részt, illetve a Tolna megyei pontvadászatban szereplő Madocsa SE. A körmérkőzéses rendszerben, kétszer húsz perces félidőkkel lebonyolított tornát végül hat ponttal a Rácalmás nyerte meg, az ezüstérem a Dunaújvárosi AC gárdájának jutott négy ponttal, a dobogó harmadik fokára a két pontot gyűjtő Madocsa állhatott fel, míg negyedikként nulla ponttal az Aba-Sárvíz végzett.

A torna gólkirálynője Kiss Klaudia, a Madocsa SE játékosa lett 23 találattal. A legjobb kapus megtisztelő címet pedig Major Ágnes, az Aba-Sárvíz KE kézilabdázója érdemelte ki. Az érmeket, valamint a bajnoknak járó kupát és a különdíjakat Dobos Lajos, az Fejér Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, és Németh Miklós, az FMKSZ főtitkára adta át.

A szövetség elöljárói emellett megköszönték a Dunaújvárosi AC csapatának, hogy a sajnálatos tragédiák miatt létrejött tornával immár hetedik alkalommal emlékeztek meg a sportág lelkes játékosáról és egykori edzőjükről, aki nagyon sokat tett a megye kézilabdázásáért.

 

 


Legolvasottabb

1
Téglával dobta meg a motorost!
2
Baleset történt a 6-os úton Rácalmás felé!
3
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
4
Baleset történt a Vasmű úton!
5
Lángra kapott egy hétvégi ház Dunaújvárosban!
karmolt és harapott
Az utcán támadt két emberre egy medve
Bőr-, haj- és arcápolás / 24 perce
Szépüljön természetesen!
A kozmetikai termékekben készítése során gyakran használnak gyógynövénykivonatokat, hiszen szépítő, regeneráló hatásuk régóta ismert.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
hajnali edzés / 43 perce
Hosszú Katinka az ünnepnapon sem pihen
megemlékezés / 51 perce
Az 56-os forradalom idején elesett Farkas Istvánra emlékeztek
Horváth László
megállapodás / 1 órája
Rekordösszegű kártérítés a Veszprémnek, Pálmarsson Barcelonába igazolt
Teszt / 1 órája
Melyik mustárt válasszuk a boltban?
Bűnért büntetést, szeretetért jóságot / 1 órája
A bűnözés hátterében járva – Beszélgetés Kovács Péterrel
MENYHÁRT FERENC ÉS ZSIROS MÁRIA
sporttöri / 3 órája
Kész csoda, hogy kilenc aranyat szereztünk az 1956-os olimpián