Kézilabda

2017.05.11. 17:40

Élen a DAC-os juniorok

Dunaújváros - A kézilabda-bajnokságban a legutóbbi fordulóban valamennyi dunaújvárosi és környékbeli csapat játszott.

DH-összeállítás

Az NB I B-s női bajnokságban a felnőtt csoportban a Szentendre csapatát fogadta az ötödik helyen álló Kohász, és 43-29-re győzött. A junior gárda, amelyik szintén ötödik, legyőzte a Szentendre együttesét 34-18-ra. Az NB I-es bajnoki fordulóban a D. Kohász juniorjai az FTC csapatától itthon 31-28-ra vesztett. Az igazsághoz tartozik, hogy sok a csapatban a sérült, és többen a felnőttben is játszanak, így a háromgólos vereség vállalható eredmény. A dunaújvárosi ifjúságiak pedig 28-22-re verték meg az FTC gárdáját. Kiválóan kezdett Vártok Ákos csapata. Az öt-hat gólos vezetést szinte végig tudta tartani az együttes. Remek játékkal nyerte meg a rangadót a Kohász ifjúsági csapata. A dunaújvárosi ifisták a bajnoki tabella előkelő negyedik helyén állnak, és önbizalommal várják a folytatást.

Kapás Tekla nagy lendülettel támadja az ellenfél kapuját
Fotó: A. G.

Az NB II-es női bajnokságban szereplő Duna-Pent a tabella tizedik helyén áll. Ezúttal Dunavarsányban játszott az újvárosi együttes, és 36-12-re győzött. A Duna-Pent juniorjai is győztek mégpedig 35-26-ra. A juniorok a negyedik helyen állnak. Nagyon kellenek nekik a bajnoki pontok.

A női megyei bajnokságban (a rájátszásban) első a DKKA III. (1.-4.), az 5.-8. helyért a sorrend a következő: 2. a DAC, 3. a Rácalmás. A kiemelt serdülő bajnokságban az 1-8,helyért: 4. helyen áll a DKKA I. DKKA - Békéscsaba 38-26, FTC - DKKA 31-22. Serdülő OSB F: 1. DKKA II, 6. DKKA III, 8. DAC.

A férfiak mezőnyében a DAC csapata a Pécsi VSE II csapatához utazott, és két góllal kikapott (34-32), így a dunaújvárosi fiúk a hatodik helyen állnak. A DAC juniorjai változatlanul az elsők, most a Pécsi VSE együttesét győzték le 36-29-re.

A Veszprém-Fejér megyei bajnokságban szereplő rácalmási együttes a harmadik helyen áll. Rácalmás - Somló Hús Pápa 43-28.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!