Kézilabda

2015.04.21. 18:26

DKKA II lányai az élen

Dunaújváros – Az alacsonyabb osztályban, az NB II-ben a Dunaújvárosi Kohász II tartja első helyét a tabellán.

Jankó Árpád

Rapatyi Tamás junior női kézilabdacsapata a másodosztályú bajnokság felnőtt kategóriájában kézilabdázik, mégpedig remek eredménnyel. Legutóbb Gyömrőn nyertek a lányok magabiztosan. Gyömrő – DKKA II 22-31. Az ifisták is az első helyen állnak az NB II-ben. Ők a Gyömrőt 33-20-ra verték meg. A felnőttben játszó lányok először csak jól védekeztek, később már remekül támadtak is. Jól teljesített: Hanusz, Molnár, Berta B., Druzsin (kapus). Az ifisták legjobbjai voltak: Egervári, Berta B., Fodor, Udvardi, Moutsogianni.

Vecsésen a DAC női gárdája súlyos vereséget szenvedett (36-12). A Duna-Pent együttese pedig itthon kapott ki a Gárdony-Pázmánd csapatától. Idegesen, kapkodva játszott a dunaújvárosi csapat. Kétszer is visszajött döntetlenre, de a hajrára elfogyott az erő. Hiányzik a középkorosztály a csapatból. Az ifisták helytálltak. Csak egy góllal, 20-19-re kaptak ki az utolsó pillanatban. A felnőttben és az ifiben is játszó Németh Csilla kapus dicsérhető nagyszerű teljesítményéért.

A férfi NB II-ben szereplő DAC csapata izgalmas hajrá után nyert itthon a Bp. Honvéd ellen 24-22-re A dunaújvárosiak remekelnek, tartják harmadik helyüket. Dicséretes volt Borsos és a kapus Nagy B. játéka. Az ifista fiúk 36-28-ra nyertek a Honvéd ellen. Ők a negyedikek. A góllövőlistán Priol Balázs nyolcadik, Krupják Bence a tizennegyedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!