13°
19°
10°

Kézilabda

Kézilabda / 5 napja
Jankó Árpád
Soha nem lehet Békéscsabára utazni teljes magabiztossággal. A viharsarki csapat tud mindig meglepetést okozni a bajnoki fordulókban, hiszen otthon belehajtja a fanatikus szurkolótábora a jó, eredményes játékba.
4 hónapja
Dunaújváros - A kézilabda-bajnokságban a legutóbbi fordulóban valamennyi dunaújvárosi és környékbeli csapat játszott.
1 éve
Dunaújváros - A Németországban edzőtáborozó Dunaújvárosi Kohász női kézilabdázói edzőmeccsen szerdán legyőzték a Göppingen együttesét.
1 éve
Dunaújváros - A Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabda együttese a felkészülést a héten a német Metzingen vendégeként folytatja.
1 éve
Dunaújváros - A Dunaújvárosi Kohász KA az ifjúsági korosztálynak is rendez felkészülési kézilabda tornát augusztus 19-én a Dunaújváros Sportcsarnokban.
1 éve
Dunaújváros - Miután felkerült az NB II-be a DAC férfikézilabda-csapata olyan együttesekkel játszott, amelyek Budapest környékén működtek. A dunaújvárosi gárda kiválóan küzdött egy jó helyezésért. Csermák Gábor, a csapat edzője joggal lehetett büszke a kivívott negyedik hellyel. Ráadásul csak egy ponttal maradt le a gárda a dobogóról.
1 éve
Mozskva - Óriási csatában 26-25-ös vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott a Moszkvában zajló junior-világbajnokságon a horvátok ellen a hétfő esti nyolcaddöntőben.
1 éve
Dunaföldvár - Utolsó bajnoki meccsén döntetlent ért el az NB I-es junior játékosokkal felálló Komló ellen a Holler UFC férfi felnőtt csapata az NB II dél-nyugati csoportjában. A dunaföldváriak így utolsó helyen zárták a szezont, de ősszel ismét itt játszanának.

Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
Női röplabda-Eb
Játszmát nyert, de kikapott a lengyelektől a magyar válogatott
kiment a biztosíték / 22 perce
Félbeszakadt a Vasas-Haladás mérkőzés
A 22. percben Vad II. István játékvezető félbeszakította a Vasas-Haladás mérkőzést a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, tizedik fordulójában, mert meghibásodott a Szusza Ferenc Stadion világítása.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Fájdalommal értesítjük azokat, akik ismerték, tisztelték, szerették *CZOBOR GYÖRGY MIKLÓS* *dunaföldvári lakost,* hogy 2017. év augusztus hó 29. napján végleg eltávozott. Hamvasztás után szűk családi körben kívánjuk örök nyugalomra helyezni. A megemlékezőket 2017. október 1-jén 15-17 óra között Dunaföldváron a várban várjuk egy beszélgetésre. Emlékét őrizzük! Szerető családja
kettős állampolgár / 37 perce
Colin Firth olasz állampolgár lett
fellebbezési folyamat / 53 perce
A londoniak ragaszkodnak az Uberhez
Katalán népszavazás / 1 órája
Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett
Premier League / 1 órája
Nyert a Manchester City és a United is
Bundesliga / 2 órája
Gulácsival nyert a Leipzig, kikapott a Hertha
Janus Pannonius Nemzetközi Költészeti Nagydíj / 2 órája
Augusto de Campos 50 ezer eurót visz el Pécsről