Kert

2017.07.31. 17:00

Virágos Dunaújváros-díj a legszebben pompázóknak

DUNAÚJVÁROS - A Városüzemeltetési, turisztikai és környezetvédelmi bizottság, a Gazdasági és területfejlesztési bizottság, valamint a Pénzügyi bizottság egyetértésével a város polgármestere Virágos Dunaújvárosért versenyt írt ki.

Balla Tibor

Dunaújváros környezetvédelmi programja, valamint az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer feladatainak és célkitűzéseinek megvalósítása érdekében immár tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a "Virágos Dunaújvárosért 2017." című versenyt a dunaújvárosi lakosság számára.

A legszebb erkély, ablak, franciaerkély, virágláda, előkert 7 kategóriájának nevezési lapjait augusztus 2-ig (a pályázat beérkezésének napja) kell beküldeni vagy személyesen benyújtani a polgármesteri hivatalban. Az eredményhirdetés várható időpontja október vége lesz.

Mészáros László nagy gondot fordít arra, hogy az előkert és az erkély is gondozott, szép legyen
Fotó: Zsedrovits Enikő

A versenyre a következő 7 kategóriában lehet nevezni: A legszebb közterületi lakossági előkert, legszebb lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély, legszebb lakosság által virágosított erkély, legszebb lakosság által virágosított közterületi virágláda, legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat, legszebb családi házas előkert, legszebb virágosított üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat. A különböző kategóriákban az első 3 helyezettet díjazzák.

Több színvonalas virágosított helyszín esetén különdíjakat adnak ki. A benevezéshez csatolni kell legalább egy fényképet a virágosított részről. Egy helyszínre csak egy pályázat nyújtható be! A helyezéssel és a díjazással kapcsolatosan utólagos reklamációt nem fogadnak el.

A nevezési lapok átvehetők a polgármesteri hivatal Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztályán, valamint elektronikus formában letölthető a város honlapjáról.

A pályázatokat az alábbi címre kell beküldeni vagy személyesen benyújtani: Petrovickijné Dr. Angerer Ildikó környezetvédelmi vezető-főtanácsos, 401 Dunaújváros, Városháza tér 1. "A" épület 9. emelet 910. - 912. iroda.

Az email cím: viragositas @pmh.dunanet.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!