hétvégi összesítés

2020.01.20. 10:30

Több körözött szeményt fogtak el a hétvégén

police.hu

Január 18.

A járőrök 2020. január 18-án 11 óra körül az M6-os autópályán, a Szentmihályi pihenőhelynél ellenőriztek egy kisteherautót és az azt vezető bajai férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a kisteherautónak a XII. kerületi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel azt a sofőr pár nappal korábban Németországból engedély nélkül hozta el. Az egyenruhások a 47 éves férfit elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, a gépkocsit pedig lefoglalták. A sofőr ellen büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon.

Január 17.

A járőrök Cecén, a József Attila utcában ellenőriztek egy 40 éves férfit 2020. január 17-én délelőtt, akiről megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a helyi lakost elfogták, a helyi rendőrőrsre előállították, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!