helyi kék hírek

2018.04.28. 07:52

Testi sértés, garázdaság, ittas vezetés

A rendőrségnek az elmúlt 24 óra sem telt eseménytelenül

police.hu

Forrás: Illusztráció

A sárbogárdi nyomozók könnyű testi sértés vétség, valamint garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy 21 éves férfit 2018. április 27-én délelőtt. A nyomozás adatai alapján O. József 2018. április 21-én este Sárkeresztúron, a Dózsa György út és a Vörösmarty út kereszteződésénél található dohánybolt előtt, előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy helyi illetőségű férfit, aki ennek következtében könnyű sérülést szenvedett.

A 6-os számú főút 38. kilométerénél, Ercsi térségében ellenőriztek a járőrök 2018. április 27-én délután egy személygépjárművet és az azt vezető 34 éves dunaújvárosi férfit. Az intézkedéskor a vezetőnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a sofőrt elfogták és további mintavételre előállították. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában