Térköveket tett az útra

2018.07.22. 09:00

Ötvenhat balesetet okozott a kisapostagi férfi

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 56 rendbeli közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett, 6 rendbeli rongálás bűntett, valamint 31 rendbeli rongálás vétség elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást K. Géza ellen.

police.hu

A rendőrök 2018. január 25-én igazoltattak Székesfehérváron, a Seregélyesi úton egy férfit, akiről megállapították, hogy korábban számos alkalommal térkődarabokat, valamint különböző tárgyakat helyezett fő közlekedési útvonalak úttestjére és ezzel veszélyeztette a közúti közlekedésben résztvevők életét és testi épségét.

Az egyenruhások az 56 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a közúti közlekedés biztonsága elleni és rongálás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

 

fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján a kisapostagi lakos cselekményével összefüggésben összesen 56 közúti baleset történt a megyében.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában