kattant a bilincs

2019.03.11. 17:30

Körözött betörőt fogtak Ercsiben – videóval frissítve

Elfutott egy betörés helyszínéről, de az ercsi rendőrök megfogták a körözött betörőt.

police.hu

Egy biztonsági cég alkalmazottja értesítette az ercsi rendőröket 2019. március 9-én 1 óra körül, hogy egy családi házból érkezett betörés jelzés, de a kiérkező biztonsági őr megzavarta a betörőt, aki elfutott a helyszínről. A járőrök a betöréstől nem messze igazoltatták a biztonsági őr által adott személyleírás alapján a 35 éves ercsi Sz. Mátyást. A férfiról az intézkedés során derült ki, hogy ellene korábbi lopásai miatt adott ki körözést a Gárdonyi Rendőrkapitányság. A férfit elfogták és előállították az Ercsi Rendőrőrsre, olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság cikkében.

Fotók: police.hu

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozóknak sikerült megállapítani azt is, hogy a férfi 2019. januárjától további három hasonló betörést is elkövetett Ercsiben, ahonnan szerszámgépeket, műszaki cikkeket, kézi szerszámokat kerékpárt lopott el.

A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetése miatt, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában