rendőrségi hírek

2019.10.29. 16:00

Ittak és vezettek

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Fotó: shutterstock

Daruszentmiklóson, a Fehérvári utcában intézkedtek a rendőrök egy 48 éves helyi lakossal szemben 2019. október 28-án délután, aki segédmotor-kerékpárral közlekedett Mezőfalva irányába. Az ellenőrzésen alkalmazott kézi légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették, majd előállították a rendőrségre. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai járművezetés ittas állapotban vétség miatt indítottak eljárást a motoros ellen, írja a police.hu.

A 62-es főút és a 6209-es út kereszteződésében történt balesethez riasztották a rendőröket 2019. október 28-án hajnalban. Egy Mazda személygépkocsi vezetője és utasa a kereszteződéshez közelítve keveredett szóváltásba haladási irányukkal kapcsolatosan. Az utas, hogy a vitát lezárja, jobbra elrántotta a kormányt, így az autó az árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt. A résztvevők az ittasság ellenőrzése során pozitív értéket fújtak, ezért őket a járőrök a Gárdonyi Rendőrkapitányságra állították elő mintavétel céljából. A sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség miatt az utassal szemben pedig közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában