a döntés végleges

2019.06.18. 12:37

Indítványozzák az emberöléssel fenyegető férfi letartóztatását

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés előkészületének bűntette miatt indítványozta annak a 18 éves férfinek a letartóztatását, aki a nyomozás adatai szerint 2019. június 14-én, Dunaújvárosban emberöléssel fenyegető videofelvételt készített, amelyet továbbított két televíziócsatornának.

duol.hu

A gyanúsított az általa használt mobiltelefonnal rögzítette azt a közlését, miszerint az utcán kiválaszt egy embert és meg fogja ölni. A felvétel alatt egy 12 cm pengehosszúságú, nyitott állapotú kést tartott magánál és az arcát eltakarta, majd a felvételt ezt követően elküldte két televíziócsatornának.

A médiaszolgáltató értesítése alapján a rendőrség a gyanúsítottat a helyi közlekedésű autóbuszon elfogta. A terhelt elfogásakor a hátizsákjában tartotta azt a kést, amely a videofelvételen is szerepelt. Az őrizetben lévő gyanúsított tekintetében a bűnismétlés reális veszélye fennáll. A Székesfehérvári Járásbíróság a mai napon, az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a terhelt letartóztatását, a döntés végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!