három személlyel szemben

2019.11.30. 08:45

Holttestet találtak Nagylókon – Frissítve

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

duol.hu

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2019. november 29-én 4 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Nagylókon egy férfi holttestet találtak. Az esettel összefüggésben három személlyel szemben merült fel büntetőjogi felelősség, ezért őket a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. A haláleset bekövetkezésének körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. – Tájékoztat a police.hu.

Fotó: police.hu

Frissítve – 07:22

A nyomozás eddigi adatai szerint három férfi egy nagylóki szórakozóhelyen italozott, amikor a teraszon egy ittas, alvó férfira figyeltek fel. Hátára először egy felfordított széket raktak, mivel ezt jó „tréfának” gondolták, egy szigetelőszalaggal szorosan a magatehetetlen embert körbetekerték, majd magára hagyták a hidegben. A sértett az éjszaka során próbálta magát kiszabadítani, azonban az összekötözött székkel együtt felborult és a hideg kövön kihűlt, írja a police.hu.

A 30, a 32, és a 37 éves nagylóki férfiakat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberölés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. ​

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában