rendőrségi hírek

2019.04.13. 10:14

Ez történt megyénkben az elmúlt 24 órában

Egy baleset, egy ittas sofőr és egy körözött személy elfogása a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 24 órás mérlege.

police.hu

 

Fotó: police.hu

Székesfehérváron 2019. április 12-én 9 óra körül a Vértanú utcában haladt autójával az a 71 éves sukorói hölgy, aki egy kereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” táblát és összeütközött egy balról érkező, szabályosan közlekedő autóval. Az autót vezető 38 éves székesfehérvári férfinak a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

A dunaújvárosi rendőrök vontak intézkedés alá Kisapostagon 2019. április 12-én 13 órakor egy motorral közlekedő 53 éves férfit. A helybeli motorosnál az alkoholszonda pozitív értéket mutatott ezért elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Az eljárást vele szemben a járművezetés ittas állapotba vétség elkövetése miatt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság folytatja le.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei igazoltattak 2019. április 11-én 22 óra 15 perckor Kápolnásnyéken egy 58 éves kápolnásnyéki férfit, akiről az igazoltatás során kiderült, hogy lopás vétség elkövetése miatt körözést bocsátottak ki ellene. A férfit a rendőrök elfogták és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, adta hírül a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában