rendőrségi hírek

2020.01.27. 19:00

Ez történt megyénkben a hétvégén

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Fotó: shutterstock

A járőrök Székesfehérváron, a Lövölde utcában ellenőriztek 2020. január 26-án délelőtt egy Ford típusú személygépkocsit és 65 éves helyi vezetőjét. A sofőrrel szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket jelzett, ezért a férfit a rendőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyét a helyszínen elvették és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás kezdeményeztek vele szemben, adta hírül a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök Alsószentivánon, az Ady Endre utcában igazoltattak 2020. január 26-án délután egy 21 éves kislóki lakost, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtása érdekében adott ki körözést a férfi ellen, mert nem fizette meg a rá kiszabott bírságot. A járőrök a férfit a helyszínen elfogták és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában