többen megsérültek

2019.04.23. 12:20

Családi ház oldalfalának hajtott egy kisteherautó Kisapostagon

A jármű a buszmegállón keresztül hajtva átszakította a kerítést.

FMKI

Fotó: Pekarek János

Frissítés 15:30

Lakóház teraszán landolt egy kisáruszállító Kisapostagon

Buszmegállón keresztül családi ház udvarába hajtott egy kisáruszállító április 23-án délben Kisapostagon. A Petőfi Sándor utcában a jármű lesodródott az útról, átszakította egy buszmegálló vaskorlátját és a lakóház kerítését, majd a családi ház fedett terasza alatt állt meg. A kisáruszállító a terasz két tartóoszlopát is kidöntötte, ezért a katasztrófavédelem kérésére statikus vizsgálta meg az épületet. A dunaújvárosi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók az áramtalanítás után csörlővel húzták ki a járművet a tetőszerkezet alól, majd daruval emelték ki a családi ház udvaráról. A kisáruszállító vezetőjét és utasát a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A családi ház lakói nem sérültek meg.

Fotó: dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság
Fotó: dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság

 

A buszmegállón keresztül hajtva átszakította a kerítést és egy családi ház teraszán állt meg egy kisteherautó Kisapostagon, a Petőfi Sándor utcában, adta hírül a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A jármű két tetőgerendát tartó oszlopot is kidöntött. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépjárművet. Az elsődleges információink szerint a balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállítják.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában