csaló és ittas sofőrök

2019.07.15. 07:50

Mutatjuk, mi történt a hétvégén – kék hírek

A rend éber őrai a hétvégén sem pihentek

police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 20 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi előzetesen szállást foglalt két székesfehérvári szállodában, ahol 2018 októberében kettő, és decemberben három éjszakát töltött. A hoteleket mindkét alkalommal úgy hagyta el, hogy a szolgáltatás díját nem fizette meg.

A feljelentések kapcsán indított büntetőeljárásban a székesfehérvári nyomozók azonosították, majd elfogták az elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki, melynek során a férfi beismerő vallomást tett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek megküldték.

Három ittas sofőrrel is intézkedtek a Fejér megyei rendőrök az elmúlt 24 órában.

Polgárdiban éjjel egy óra körül vontak intézkedés alá egy 44 éves sárszentmihályi férfit, aki úgy vezette autóját, hogy előtte alkoholt ivott. A férfit vérvételre előállították a rendőrök és ellene büntetőfeljelentést tettek ittas vezetés elkövetése miatt.

Szintén éjszaka Bakonycsernye és Mór között állítottak meg a rendőrök egy motorost, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit előállították a rendőrségre és ittas vezetés miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Velencén a pákozdi körzeti megbízott a reggeli órákban vont intézkedés alá egy 26 éves albertirsai férfit, aki a városban ittasan vezette Suzuki autóját. A férfi közigazgatási bírságot kapott az elkövetett jogsértése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában