két autó ütközött össze

2019.09.25. 08:00

Baleset történt az éjjel Kisapostag térségében

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom újra zavartalanul haladhat.

police.hu

Közúti közlekedési baleset történt 2019. szeptember 24-én 22 óra körül, a 6-os számú főút 78-as kilométerszelvényében Kisapostagnál, ahol az elsődleges információk szerint két személygépkocsi ütközött össze. A helyszíni szemle és műszaki mentés idején, a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a rendőrök.

A 6-os számú főúton Dunaújváros felől Dunaföldvár irányába közlekedett 2019. szeptember 24-én este személygépkocsijával egy 34 éves zirci lakos, aki haladása során Kisapostag térségében balra kormányzott azért, hogy az úttesten megforduljon. A manőver végrehajtása során azonban figyelmen kívül hagyta a vele azonos irányban és forgalmi sávban, mögötte szabályosan közlekedő, 35 éves dunaújvárosi lakos által vezetett személygépkocsit, és elé kanyarodva azzal összeütközött. A baleset során az okozó járművezető nő megsérült.

Katasztrófavédelem – Forgalmi akadályt okoznak a karambolos járművek. Két gépkocsi ütközött össze a 6-os főút 79-es kilométerszelvényénél, Baracs térségében. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket, amelyek forgalmi akadályt okoznak az érintett útszakaszon.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!