Nem adott elsőbbséget

2018.03.07. 10:30

Balesetet okozott Kisapostag külterületén, vádat emeltek ellene

Vádemelési javaslattal zárult egy baracsi férfi ügye, aki nem adott elsőbbséget és személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott Kisapostag közelében.

police.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egy 67 éves férfi ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján a baracsi lakos 2017. július 8-án 14 óra 35 perc körül egy Suzuki típusú személygépjárművel Kisapostag külterületén, Dunaújváros felé közlekedett. Haladása során egy útkereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy Dunaföldvár felől érkező Suzuki típusú motorkerékpárnak és összeütközött vele. A baleset következtében a személygépkocsi fiatalkorú utasa könnyű, míg a motorkerékpár vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedtek.

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában