közúti baleset

2019.06.21. 09:15

Árokba borult egy autó Nagyvenyim és Mezőfalva között

Forgalmi akadály volt az érintett útszakaszon.

FMKI

Frissítés: 12:00

A helyszínelés és a mentés befejeződött Nagyvenyim és Mezőfalva között. A balesetet okozó gépjárművet a rendőrök megtalálták.

Frissítés: 10:00

A balesettel érintett útszakaszon fél pályán megindult a forgalom. Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a megváltozott forgalmi rend miatt!


Egy másik gépjármű miatt került árokba egy gépkocsi a Nagyvenyimet és Mezőfalvát összekötő úton. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a balesethez, áramtalanították a forgalmi akadályt okozó autót. A helyszínre a társhatóság is kiérkezett. A forgalom egy sávon halad az érintett útszakaszon. – FMKI

olvasói fotó

Közlekedési baleset miatt a rendőrök teljes szélességében zárják az utat Nagyvenyim és Mezőfalva között.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 21-én 8 óra 20 perckor a 6219-es számú út 8. kilométerszelvényében eddig ismeretlen körülmények között két gépjármű ütközött. A balesetet okozó jármű a helyszínről elhajtott.

A mentés és helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében zárják a rendőrök. Kérjük, hogy az érintett útszakaszt kerüljék el és fokozottan figyeljenek a megváltozott közlekedési rendre! – police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában