kattant a bilincs

2019.06.12. 19:00

Adonyban egy présházban, Budapesten a lakásán termesztette a drogot

A dunaújvárosi rendőrök egy piliscsabai férfit vettek őrizetbe.

police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves férfi ellen.

Fotók: police.hu

Az adonyi körzeti megbízottak számára lett gyanús egy helyi ingatlan, melynek présházánál megjelentek 2019. június 10-én délben. A csukott, de nem zárt állapotú bejárati ajtón többször kopogtattak, azonban mivel senki sem nyitott ajtót, a présházba bementek, ahol 60 tő kábítószergyanús élő növényt, további 29 tő száraz, szintén kábítószergyanús növényt, valamint növényi törmeléket, anyagmaradványokat, kábítószer termesztéséhez és értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak.

A helyszínre érkező nyomozók a tárgyakat lefoglalták, majd a nyomozás során beszerzett információk alapján a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekkel összefüggésben egy 41 és férfit budapesti tartózkodási helyéről előállítottak. J. Attila budapesti lakóhelyén további 16 tő élő kábítószergyanús növényt, kábítószer gyanúját keltő tablettákat, és a kábítószer porciózásához használatos eszközöket találtak, melyeket a helyszínen fellelt több százezer forint készpénzzel, egy gázriasztó fegyverrel, lőszerekkel együtt lefoglaltak.
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai az elfogott J. Attilát kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában