a hétvége kék hírei

2019.09.16. 16:30

A rendőrök számára ez a hétvége sem pihenéssel telt

duol.hu

Szeptember 13.

Rendszám és jogosítvány nélkül vezetett – A járőrök 2019. szeptember 13-án délelőtt Dunaújvárosban, a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek egy Volkswagen típusú személygépjárművet és az azt vezető fiatal férfit. Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű első hatósági jelzése hiányzik, a hátsó pedig egy BMW típusú gépkocsira lett kiállítva, valamint a jármű soha nem volt Magyarországon forgalomba helyezve és az autót vezető dunaújvárosi lakos úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a járművezetéstől korábban már eltiltották. A járőrök a 19 éves fiatalt elfogták és az illetékes rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene az elkövetett jogsértések miatt büntető eljárást indítottak, majd őrizetbe vették.

Szeptember 14.

Árokba hajtott egy autó Perkáta közelében – Perkáta közelében volt szükség tűzoltói beavatkozásra. Árokba hajtott és felborult egy személyautó a 62-es főúton, Perkáta közelében. A jármű a tetején állt meg. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Szeptember 15.

Dunaújvárosban fogták el a dunavecsei lakost – A járőrök Dunaújvárosban, a Korányi Sándor utcában ellenőriztek 2019. szeptember 14-én délelőtt egy 49 éves dunavecsei lakost, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja a körözését rendelte el elzárás letöltése miatt. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Kerékpáros szenvedett balesetet Mezőfalván – Egy kerékpárját vezető embert ért baleset Vasárnap délelőtt fél 10 magasságában a József nádor és a Kinizsi utca kereszteződésénél. A rendőrség vizsgálja az esetet.

Teljes terjedelmében égett egy ház Nagyvenyimen – Teljes terjedelmében égett egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház vasárnap este a Fejér megyei Nagyvenyim Széchenyi István utcájában. A tűzhöz a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A helyszínre a mentőket is riasztották.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában