Jégkorong

2016.03.12. 12:10

Peterdi Imre: köszönöm, jól vagyok!

Dunaújváros - Az Acélbikák facebook-oldalán üzent a szurkolóknak a múlt héten agyvérzést szenvedett Peterdi Imre - szerencsére már jól van.

duol.hu

„Kedves Szurkolók!

Peterdi Imre vagyok. Múlt hét szombaton, 12.45-kor agyvérzést szenvedtem az otthonomban. A kisfiammal és a feleségemmel voltam otthon, akik azonnal riasztották a mentőket, akik villámgyorsan kiérkeztek és ellátásban részesítettek. Szinte azonnal felkerültem Pestre az idegsebészeti klinikára. Itt szeretném azonban megköszönni a Szent Pantaleon Kórház dolgozóinak munkáját, akik remek és gyors munkát végeztek, és akiknek az életemet köszönhetem. Jövőhéten átkerülök egy rehabilitációs intézetbe, abba, amelyben többek között Vargyas László is volt a balesete után. A sportnak köszönhetően nagyon erős a szervezetem, mindennap gyógytornázom, az orvosok szerint, ha így folytatom nagyon gyorsan hazakerülök. Szeretném megköszönni az elmúlt napokban, hetekben kapott támogatást” - írja Peterdi, az Acélbikák #77-ese.

Kapcsolódó cikkünk:

Rosszul lett Peterdi Imre, az Acélbikák jégkorongozója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!