Jégkorong

2014.05.11. 17:35

Ladányi görhokizik

Az inline világbajnokságra készülő válogatott bő keretet hirdetett, Ladányi Balázs élete első görhoki vébéjén vesz részt.

Dunaújvárosi Hírlap

Mintha csukott szemmel beugranék az óceánba és elindulnék a part felé, azt se tudom, merre meddig - Ladányi Balázs, a Dab.Docler jégkorongozója egyelőre ismerkedik a görhokival. - A passzokkal és lövésekkel nincs probléma, de a korcsolyázással, azon belül is a megállással igen. Az elején csetlés botlás volt, nem sok jót jósoltam magamnak, de majd meglátjuk egy pár nap múlva. A világbajnokságra próbálom összeszedni magam, lejövök ahányszor csak tudok edzeni, hogy ne én legyek a gyenge láncszem. Nem tudom, hogy mire számítsak.

A csatárnak hosszú idő óta először volt szabadideje áprilisban, miután a családjával töltötte az időt, készen áll egy új kihívásra. A koronggal meg a bottal nincsen problémám, a korcsolyának a viselkedése az, ami egyelőre gondot okoz. Azt mondták a srácok, hogy három nap múlva jó lesz, de egyelőre nem hiszek nekik. Idén, mivel kimaradt a hoki vébé, pont ráértem, így szívesen mondtam igent az inline-osok megkeresésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!