Ingatlanbazár

2023.04.30. 12:00

Úgy fest „Válon eladó a környék legszebb présháza"!

A Válon kínált, 120 éves, klasszicista homlokzatú présház ára mindössze 25 millió forint. A helyszín és az ingatlanban rejlő lehetőségek egyértelműen a szezon egyik legizgalmasabb pihenő helyévé emelik a helyi ingatlanpiac romantikus ajánlatát.

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

„Válon eladó a környék legszebb présháza! Gyönyörű panoráma, csend és jó levegő! A Váli völgy lankás domboldalán, az Ürményi kastély több hektáros erdeje mellett eladóvá vált a 120 éves, klasszicista homlokzatú présház. A 3,2 m belmagasságú épületben kb. 60 nm a földszinti lakótér - szoba, nappali-konyha-étkező, fürdőszoba-WC. E térből nyílik a kb. 40 nm-es, 2,2m belmagasságú borospince. Az épületben vezetékes víz, villany szolgálja a lakók kényelmét, a fűtésről felújított cserépkályha gondoskodik. A szennyvizet emésztő ülepíti, szippantására sosem volt eddig szükség.

Forrás: Ingatlanbazár

A zártkerti, 3.293 m2-es, enyhén emelkedő telek a hátsó utcáig fut, igény szerint megosztható. Felső végén állva gyönyörű panorámával tárul elénk a Váli-völgy és a Vértes. A gondozott kertben régi fajta, bőven termő gyümölcsfák, szőlő, nagy diófák találhatóak. Az épület kisebb felújítás után lakható és tetőtérrel is bővíthető. Csöndes, biztonságos környék. Autóval jól megközelíthető rövid, murvás úton az aszfaltos útról. Budapest autóval 30 perc, a Velencei-tó 20 perc. Az ingatlan kiválóan alkalmas csöndes otthon kialakítására, elvonulásra, home office munkavégzésre és gazdálkodásra is. [...]”

További izgalmas helyi lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!