Ingatlanbazár

2022.10.23. 11:30

Luxus Cecén 585 millióért: jöhet?

Nyilván senki sem mondana nemet, ha hozzá akarnák vágni a most következő, ragyogó ingatlant. Mindenesetre a valóságban ritkán pottyannak az ölünkbe ilyen volumenű ajándékok. Úgyhogy valakinek a zsebébe kell majd nyúlnia, ha meg akarja szerezni Cecén ezt a fantasztikus kúriát!

Ingatlanbazár


 

“A Cecén található birtok 2015 - 2019 - ig  lett a kúria teljes épülte felújítva, 2006 - 2009 - ban az iroda és a felette található lakrész valamint a raktár került kialakításra, 2021-ben pedig a garázst építette a tulajdonosa. 


A birtok iroda ház 152 m2 -ból áll, mellékhelyiségekkel, konyha, konditerem, mellékhelyiségekből áll.  A felső lakó rész 152 m2 , Nappali konyha, háló, gardrób, fürdő, teraszból áll. 12871 m2 -es egyenes telken fekszik ez a csodálatos környezettel ellátott ingatlan. 258 m2 + 304 m2 + 133 m2 (garázs) épületekből áll. Bejárata 2 szárnyas kovácsolt vas távirányítós kapuval van ellátva. Az irodaparkoló része aszfaltozott. A raktár 505 m2 vasszerkezetes szendvicspanelből áll, amely ipari padlós. A raktárház kamion beálló 100-140 m2 murvázott kővel van burkolva. Raktár mögött 225 m2 további üres terület van. Csapadék vízgyűjtőt helyeztek el az udvarban, amely táplálja a birtokon található tavat, amely 110 m3-es.  Füstölő épülete 5 m2. 

Fotók: Ingatlanbazár

Az üzleti rész a magánrésztől zárt kerítéssel van leválasztva így nem zavarja a  kényelmes luxus lakó ingatlanban való életet. A lakó ingatlan gyönyörű parkosított udvarral van ellátva, saját kerti tóval, csobogóval, egyedi tervezésű medencével, több autó számára is alkalmas nagy méretű garázzsal, kerti grillel, felszíni pincével, hatalmas gyönyörű tágas egyedi tervezésű terasszal, elegáns vissza fogott luxus ingatlan. 

 

Csend, nyugalom, béke uralja az ingatlant! A lakó ingatlant belső építészek által kialakított, gondosan megtervezett ingatlan, összhangban egymáshoz illő bútorokkal láttak el. Magas luxus minőségű berendezésekkel, beépített bútorokkal, hatalmas kandallóval, szaunával, luxus fürdőszobákkal, hatalmas tágas gyönyörű amerikai konyhás 120 m2 nappalival láttak el. A lakó ingatlan 258 m2 alapterületű, padló fűtéssel, kandallóval. A külső terasz vörösfenyőrönkökből ürömi mészkőből készült fényáteresztővel, 75 m2 + 60 m2 egy síkban a medence körül. Dísztó sziklakőből, csobogó éjszakai világítással. Csodálatos környezettel ellátott luxus ingatlan, kényelmes otthona lehet következő tulajdonosának. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!