Ingatlanbazár

2022.08.13. 15:30

Azt hittük, ez a türkiz lakás percek alatt megy el Székesfehérváron!

Erre tessék, legnagyobb meglepetésünkre ismét szembejött a szépség. Mi az árat teljesen jónak találjuk, a türkiz színű, világos, Székesfehérvár belvárosi ingatlant pedig, a fotók és a leírás alapján kifogástalannak. Vajon miért hever még parlagon a 49,9, milliós irányár mellett kínált lakás, amelyről áprilisban már beszámoltunk?

Ingatlanbazár

Fotó: ingatlanbazár

“Történelmi belvárosban, a Pelikán udvarban jó állapotú téglalakás eladó! A 2 szintes épület második emeletén található 62nm-es (bruttó 70nm) ingatlan kellemes hangulatú, egyedi kialakítású. Az elosztása a következő: az előszobából az étkező-konyha-nappali légtérbe lépünk, melyből 2 hálószoba és a fürdőszoba nyílik. 


 

Fűtése gáz konvektorral megoldott, a melegvizet gázbojler szolgáltatja, a nyári melegben klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Villanyvezeték cseréje megtörtént. A gépesített konyhabútor praktikusan lett kialakítva. Az üzemeltetési költsége alacsony, tájolásának köszönhetően világos lakás. Kiváló választás fiatal párok, kis családok számára, de befektetésnek is tökéletes. Parkolás az udvarba lehetséges, éves parkolási bérlet 2 személyautóra váltható. Szinte pár percre minden megtalálható: iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, boltok, éttermek, kávézók, buszmegálló. A belvárosi hangulat, a lakás egyedisége páratlan lehetőséget nyújt bárki számára. [...]


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!