Ingatlanbazár

2022.07.03. 15:30

Mexikói életérzés Feketehegy új, luxus kivitelezésű házai láttán!

Persze ez csak szubjektív asszociáció, mindenesetre a vonzó látványtervek alapján mi a mexikói építészet egyes stíluselemeire gondoltunk. Egy biztos, nem bánnánk, ha miénk lehetne az egyik, a készülő négy szépség közül…

Ingatlanbazár

“Székesfehérvár új házakkal teli kertvárosi városrészén, Feketehegyen épül 4 önálló, luxus kivitelű családi ház egy 2359 négyzetméteres, kerítéssel körbehatárolt, motoros kapuval zárt, térkövezett kocsibejáróval ellátott telken. Nem iker- és nem sorház. Mindegyikük önálló, kb 550 négyzetméteres telekrésszel rendelkezik. Kulcsrakészen, beépített gépekkel szerelt konyhabútorral együtt, parkosítva kerülnek átadásra még az idén, 2022-ben. Az eredeti műszaki tartalomtól eltérő igények, a lehetőségekhez mérten, egyedi megállapodás tárgyát képezik.

Fotók: Ingatlanbazár

[...] Az ideális elrendezésnek köszönhetően 4 hálószoba, amerikai konyha + nappali, 2 fürdőszoba plussz egy vendég wc, gardróbszoba és háztartási helyiség található a 125 négyzetméteren belül. A gépkocsik számára térkövezett gépkocsibeálló készül. A nappaliból közvetlen kijárat a nagy méretű belső teraszra. A házhoz járó telekrész elég területet biztosít majd pihenésre, kerti partikhoz. A család kedvencei is kedvükre szaladgálhatnak majd benne. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!