Ingatlanbazár

2022.07.17. 11:30

Jelentősen csökkent a kedvenc mediterrán stílusú ingatlanunk ára Csóron!

Tavaly decemberben már beszámoltunk az eladó, mediterrán stílusú luxus ingatlanról. És tetszésünknek adtunk hangot a napelemek kapcsán. Most ismét belebotlottunk a ház hirdetésébe. Ekkora ár különbségre azonban nem számítottunk!

Ingatlanbazár

“[...] Eladó egy mediterrán stílusú luxus ingatlan! A ház 4 éve teljes, prémium minőségű felújításon esett át! [...] Ahogy belépünk az előszobába egy hatalmas nappali fogad, amiben panoráma kandalló lett kialakítva, amerikai konyhával-étkezővel. 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, szauna, két gardróbszoba, mosókonyha, garázs, fedett kocsibeálló. A fűtést kondenzációs kazán biztosítja, valamint központi klímarendszer van kiépítve. A vezetékes vízhálózatra vízlágyító berendezés van kötve, ami előtt víztisztító rendszer van! Az igényesen kialakított kertben öntözőrendszer és feszített víztükrű, fűthető automata medence ellenáramoltatóval. 5 személyes jakuzzi, napozóterasz, kerti lámpák, amihez az áramot a napelem szolgáltatja! Kerti zuhanyzó solar melegítéssel. Mindenhol szúnyogháló, spaletta, kézműves lámpák a házban és a kertben is, olasz prémium minőségű burkolatok, gyepszőnyeg, öntözőrendszer, gyönyörű növények.[...]”

Fotók: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés szövegét eredeti formájában és központozásával közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!