Ingatlanbazár

2022.01.23. 11:30

Unatkozik? Eladó a fehérvári Sufni Bisztró bérleti joga!

Ha már mosómedvét nem akar venni, vegyen magának izgalmas, hangulatos üzlethelyiséget! Azok, akik eddig nem ismerték Székesfehérvár egyik legegyedibb helyét, most körbenézhetnek benne. Valaki pedig a bérleti jogot is megszerezheti magának!

Ingatlanbazár

“Székesfehérváron, a történelmi belváros frekventált nagy gyalogosforgalmú részén, bejáratott, jelenleg is működő, IGÉNYESEN BERENDEZETT, 105 m2 ideális elrendezésű hasznos térrel rendelkező, utcafrontos, teraszos üzlethelyiség bérleti joga, berendezéssel együtt ELADÓ, vagy megegyezés szerint BÉRELHETŐ. 

Forrás: Ingatlanbazár

A társasház földszintjén található üzlethelyiséget, a teraszon keresztül tudjuk megközelíteni. A bejárati ajtón belépve tágas vendégtér fogad minket, melyből a toalett, a konyha, a pult is könnyen elérhető. Az ideális elrendezésű üzlethelyiség ablakainak köszönhetően mindenhol biztosított a világos ,kellemes egyedi hangulatú tér. Az igényesen kialakított pult, és tároló szekrények ideális kialakítása is segíti a mindennapi munkafolyamatokat. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!