vasárnap pici enyhülés

2018.11.29. 08:20

Télies időjárás lesz első decemberi hétvégén

Az előttünk álló napok változatos képet mutatnak. Pénteken és szombaton marad a fagyos, hideg idő, vasárnap azonban némi enyhülés várható.

duol.hu

Az előrejelzések szerint pénteken változóan felhős idő várható, de csapadék nem valószínű. A Dunántúlon többfelé feltámad a délkeleti szél, északnyugaton erős lökések lehetnek. A fagyos hajnalt követően kora délután -3, +2 fokra készülhetünk.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, több napsütés keleten ígérkezik, nyugaton helyenként kevés hó, havas eső eshet. A légmozgás gyenge, mérséklet lesz. Hajnalban -11, -2, nappal -2, +2 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap túlnyomóan felhős lesz felettünk az ég, rövidebb napos időszakokra számíthatunk, csapadék nem valószínű. Pár fokos enyhülés veszi kezdetét. A fagyos hajnal után, napközben az Északi-középhegységben maradhat fagyos az idő, másutt 1-6 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!