visszajön a nyár

2018.08.29. 07:45

Szerdán elrakhatjuk a esernyőt, napos idő vár ránk

Szerdán alapvetően kellemes, nyárias és csapadékmentes időre számíthatunk.

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Továbbra is anticiklon alakítja időjárásunkat, emiatt többnyire napos, csapadékmentes idő várható. A hűvös hajnalt követően a délutáni órákra néhol 29, 30 fokig is felmelegszik majd a levegő. Alapvetően derült, napos időre számíthatunk, kezdetben néhol, holnap már többfelé zavarhatják gomoly-, illetve fátyolfelhők a napsütést. Csapadék nem várható. Ma az északnyugati, szerdán a Tiszántúlon az északkeletire, a Fertő térségében a délkeletire forduló szelet kísérhetik időnként élénk széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15 fok között alakul, de néhol ennél hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 26 és 30 fok között valószínű.

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. A hőmérséklet értékei a komfortos tartományban alakulnak, aki teheti, mindenképp használja ki az időt, tartózkodjon minél többet a szabadban!

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!