Melegedik az idő

2021.08.18. 13:00

Hétvégére visszatér a 30 fok

Az Időkép szerint nem sokáig örülhetünk a kellemesen hűs időnek.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Szerdán

még felhősebb lesz az ég, délután viszont már többórás napsütésre készülhetünk. Kisebb eső, zápor csak elvétve fordulhat elő. Az északnyugati szél élénk, erős marad. Hajnalban 8-16, napközben 22-27 fokot mérhetünk.

Csütörtökön

napos-gomolyfelhős idő várható, kisebb csapadék csak elvétve lehet. A nyugatias szél veszít erejéből, élénk lökések még északon fordulhatnak elő. Reggelre jelentősen felfrissül a levegő, 7-15 fokig hűlhet a levegő. Napközben 24-28 fokra készülhetünk.

Forrás: időkép

Pénteken

is csak a délután megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg a napsütést. Egy-egy zápor főleg északon fordulhat elő. Gyenge, mérsékelt lesz az nyugatias légmozgás. A csúcshőmérséklet 25-30 fok között várható.

A legmagasabb hőmérséklet 26-32 fok között alakulhat

Igazi kellemes nyári strandidőre számíthatunk hétvégén

Szombaton

is marad a sok napsütés, de az ország északi felén helyenként előfordulhatnak záporok. Mérsékelt, olykor élénk lehet az északnyugati szél. Délután 25-32 fok valószínű.

Vasárnap

is lehetnek helyenként záporok a napos idő mellett. Az északnyugati szél délkeleten élénkülhet meg. A legmagasabb hőmérséklet 26-32 fok között alakulhat. Az éjszakák is kicsit melegebbek lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!