tart még a tavaszias ősz

2019.11.22. 16:00

A hétvégére csendesebbre és naposabbra fordul időjárásunk

Az előttünk álló hétvégén a hőmérséklet továbbra is több fokkal meghaladja az ilyenkor szokásosat, ha tehetik tegyenek egy kiadós sétát a szabadban.

duol.hu

Szombat:

Az ország nagyobb részén gyengén felhős, napos időre számíthatunk, hosszabban felhős területek elsősorban északkeleten lehetnek. Csapadék általában nem várható, de reggel az északkeleti határvidéken gyenge nem kizárt. A délkeleti, keleti szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Vasárnap:

A Dunántúl nyugati negyedén az éjszaka kialakuló alacsonyszintű rétegfelhőzet, illetve kisebb területen a köd tartósan megmaradhat, az ország túlnyomó részén ugyanakkor derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, a kevés ködfolt reggelt, kora délelőtt feloszlik. Csapadék nem várható. A délkeleti, keleti szelet többfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között várható.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!