Horoszkópok

2016.03.24. 12:59

Napi horoszkóp - Tapintható volt a feszültség a Halak munkahelyén, mára megoldódik a dolog

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Márc. 25. Péntek

Kos – Nem lesz könnyű dolga ma az emberekkel, mert nem csak, hogy kifogja a legmogorvábbakat, miközben az ügyeit intézi, de ráadásul még megpróbálnak önnek keresztbe is tenni!

Bika – Örök érvényű igazság, hogy néha jobb hallgatni, mint össze-vissza fecsegni! Jól gondolja meg, hogy kinek mit mond a terveiről, mert így hamar olyanhoz is eljuthatnak, akihez nem kellene.

Ikrek – Ön az a típus, aki nem rejti véka alá az érzéseit, és ha valami kellemes élmény éri, azt is szereti másokkal megosztani. Ezért a tulajdonságáért egyáltalán nem kell szégyenkeznie a többiek előtt!

Rák – Kiegyensúlyozott és nyugodt lesz az egész nap folyamán, ami talán annak is köszönhető, hogy végre elrendeződött minden az otthonában. Egy családi találkozó tovább javíthatja a kedvét.

Oroszlán – Mielőtt bárkivel harcba száll, előbb vizsgálja meg a saját felelősségét a dolgok alakulásában. Lehet, hogy ez egyszer a másik félnek van igaza! Ne ítélkezzen!

Szűz – Komoly tervei vannak a jövőjét illetően, de az ünnepek előtt már kár hozzáfogni a megvalósításukhoz. Halassza a jövő hétre a teendőket, addig pedig pihenjen!

Mérleg – Köztudott, hogy nagyon jól bánik az emberekkel, mestere a kommunikációnak, azonban nem szabad túlzásba vinnie a bazsalygást. Ne éljen vissza ezzel a képességével!

Skorpió – Rendkívül vidám egész délelőtt, egészen addig, amíg egy bizonyos illető segítséget nem kér öntől. Elgondolkodtatja a kérés, és aztán végül arra jut, hogy nem mondhat nemet.

Nyilas – Felesleges mások miatt bosszankodnia! Igencsak megkönnyíti a saját dolgát, ha elfogadja végre, hogy a magáétól eltérő vélemények is léteznek, és lehetnek jó meglátások.

Bak – Mindenképpen szeretné bizonyítani rátermettségét egy feladatban, de ez azzal jár, hogy valamiről le kell majd mondania. Nincs mese, el kell döntenie, hogy mi a fontosabb!

Vízöntő – Nem mondható el, hogy csúcsformában lenne, és napok óta egyre fáradtabb csak. A hét utolsó munkanapját az ünnepek előtt még valahogy ki kell bekkelnie, és utána pihenhet!

Halak – Nyomasztó, szinte tapintható volt a feszültség a munkahelyén egy ügy miatt, de most, hogy a végére értek mindenki megnyugodott. Észre se veszi, ahogy elcsordogál a mai nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!