Horoszkópok

2017.03.21. 14:10

Napi horoszkóp - Az Ikrek nyíltan szegüljön szembe a rosszakarójával!

A Halak ingerlékenysége miatt kerülhet ma kellemetlen helyzetbe.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Ha lehetséges, most ne nagyon kezdjen bele új dolgokba. Fordítson a megszokott, mindennapos feladataira több időt. 

Bika (április 21.-május 20.)
- Most csak a lényegre koncentráljon, ne csináljon nagy ügyet az apró félreértésekből. Egy találkozás alaposan felzaklathatja. Befejezettnek hitt kapcsolata új lendületet kaphat.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Több nehézséggel is meg kell küzdenie ma, sőt, talán még egy kellemetlen pletykába is belekeveredhet. Ne hagyja magát! Nyíltan szegüljön szembe a rosszakarójával!

Rák (június 22-július 22.)
- Szerencsére önnek angyali türelme van, nehezen lehet kihozni a sodrából. Nos, erre az erényére szüksége is lesz ma, mert stresszesen alakul a napja, valaki pedig az idegeire megy.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Ne várjon sokat ettől a naptól, és akkor csalódás sem éri. Sajnos az egész napja elmegy a rutinfeladatokkal, és szívesen foglalkozna valami újjal, valami kreatívval.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Hagyjon időt mindenre. Minden, ami jót tesz magával, kétszer háromszor jobban fog hatni - ügyeljen a táplálkozásra, ha teheti, akkor menjen el fodrászhoz is!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Nyomasztó féltékenység emészti. A bizonyosság jobb, mint a találgatás, kérdezzen rá a párjánál, hogy van-e alapja a félelmeinek! Beszéljék meg a problémáikat!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Sok akadállyal kell megküzdenie, mégis jól érzi magát. Pezseg ön körül az élet, és remekül feltalálja magát a váratlan helyzetekben is. Az este sok romantikát ígér!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Legyen megértő és engedékeny partnerével és a környezetében lévőkkel, mert kissé elbizonytalanodtak és támogatásra szorulnak. Minden oka megvan az optimizmusra.

Bak (december 22.- január 20.)
- A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Most nem kellene fontos ügyben döntenie, vagy megállapodásokat kötnie. Holnap fontos információ birtokába jut.

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Lassabban halad munkáival, mint ahogyan tervezte, de felesleges siettetni a dolgokat. Egyébként is itt van az ideje, hogy lazítson egy kicsit. Délután pihenjen sokat!

Halak (február 21.- március 20.)
- Ingerlékenysége következtében nézeteltérése támad a környezetében élőkkel. Ha türelmesen végighallgatná őket, rájöhetne, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mint gondolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!