Horoszkópok

2015.01.05. 14:10

Napi horoszkóp - Az Ikrek ma igazán pozitív hangulatban lesz

A Szűz ne feledje, hogy hibázni nagyon is emberi dolog!

Kos (március 21.–április 20.) – A mai nap igencsak próbára teheti a türelmét, mert csupa negatív hozzáállású emberrel fog találkozni. Igyekezzen nem indulatból szólni hozzájuk, ha egy mód van rá!

Bika (április 21.–május 20.) – Szerelmi téren úgy érzi, hogy alábbhagyott a szenvedélye. Azonban lehet, hogy túl sok mindent belemagyaráz a dologba, ezért nem képes átadni magát neki teljesen.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ma igazán pozitív hangulatban lesz, és nem fogja hagyni, hogy elvegyék a kedvét bármitől is. Így meglátja majd, hogy meny-nyivel egyszerűbben tudja intézni az ügyeit.

Rák (június 22.–július 22.) – Úgy érzi, hogy csak ön tudna megoldást találni egyik barátja problémájára, és nagyon szeretne is segíteni rajta. Azonban nem szeretné, ha barátja ezért kellemetlenül érezné magát.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma tapasztalhatja, hogy a kemény munka nem minden. Rámenősnek kell még emellett lennie, hogy biztosan elérje a céljait, különben egyszerűen félrelökik.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ne feledje, hogy hibázni nagyon is emberi dolog! Ami viszont igazán ritka és becsülendő valakiben, ha elismeri, hogy elrontott valamit. Eszerint járjon ma el!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Még nem igazán vette fel a ritmust az új évben és több feladatával is el van maradva. Úgy érzi, hogy sose fog a teendők végére érni, de ön mindig kitűnően tudott hajrázni.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Kicsit elvarázsolt volt az utóbbi napokban és ma is csak nagy nehezen fog visszatérni a valóságba. Egyik barátja fogja lerángatni a fellegekből, szerencsére még pont időben.

Nyilas (november 23.–december 21.) – A mai napja egy az egyben a barátságról fog szólni. Egyes kötelékek felerősödnek, mások elhalványulnak majd. El kell fogadnia, hogy ilyenek az emberi kapcsolatok!

Bak (december 22.– január 20.) – Ma egy kicsit elbizonytalanodhat a terveit illetően, de ha még egy kicsit kitart az elképzelései mellett, akkor hamarosan siker fogja koronázni az erőfeszítéseit.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Szeretné, ha a saját útját járhatná ma és mindenki békén hagyná. A befelé fordulás azonban nem jó taktika, valakivel ki kellene beszélnie magát, hogy javuljon a kedve!

Halak (február 21.– március 20.) – Sokszor olyanokra is energiát és időt pazarol, akik nem érdemlik meg a figyelmét. Próbálja ki, hogy egyszer ön nem keresi őket, és hogy így mikor találkoznak majd legközelebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!