Horoszkópok

2014.07.29. 13:06

Napi horoszkóp - Az Ikrek lépjen a tettek mezejére

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A Kos ma úgy érzi, hogy nincs lehetetlen feladat a számára, tettereje, energiája hihetetlenül magasra szárnyal. Szüksége is lesz erre a kreativitásra, így főnökénél jó pontot szerezhet.

Bika (április 21–május 20.)
– Önnek nagy szüksége lenne valakire, aki megérti a lelkét. Sajnos, a jelenlegi párkapcsolatában erre esélye sincs. Jót tenne önnek, ha elutazna pár napra – de kizárólag egyedül.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Kedves Ikrek! Gondolkodás helyett ma lépjen a tettek mezejére, nem érdemes tovább várni, a dolgok épp eléggé megértek ahhoz, hogy elmondja kedvesének a jövőbeli terveit.

Rák (június 22–július 22.)
– Nagyon magába zárkózik ma, szinte alig beszél a kollégáival, borongós rosszkedve mindenkinek feltűnik. Ha valaki tanácsot akar adni önnek, hagyja, hadd segítsen.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– A negatív gondolatok elengedésének csak egy módja van: nagyon akarni kell és tudatos meditálással előkészíteni erre a lelkét. Bízzon magában, meg tudja oldani a gondjait!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Skorpiónak ma szüksége lesz a diszkréciójára, egy kényes ügyben fordul önhöz egy ismerőse. Amennyiben lehetséges, ne fogalmazzon meg határozott állásfoglalást!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Ha nagyobb empátiával fordulna az embertársai felé, akkor ön is sokkal több visszajelzést kapna – szívlelje meg a csillagok üzenetét, és akkor szebb lesz az élete.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Kedves Skorpió! Ha már belekezdett a harcba a munkahelyén, akkor vigye is végig. Nem érdemes félúton megállnia, így semmi eredményt nem tud felmutatni.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Sokkal egészségesebben kellene élnie, ha kell, áttérni a laktovegetáriánus étrendre. Kérje ki egy dietetikus tanácsát, ha úgy érzi, hogy cukorproblémái vannak.

Bak (december 22–január 20.)
– Kedves Bak! Mutassa ki az érzéseit annak, akit szeret, különben előfordulhat, hogy elveszítheti a kedvesét. Egy kapcsolatnak szüksége van a gyengéd szavakra is.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Ne vonja felelősségre a párját azért, mert ma éppen nem találja ki az ön gondolatait, hiszen szóból ért az ember. Ha valamit szeretne, azt közölje vele.

Halak (február 21–március 20.)
– Kedves Halak! Ma még egy kis hajtás várható a munkahelyén, de ha okosan szervezi meg a munkáját, még arra is jut ideje, hogy este szórakozni menjen a barátaival.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!