Horoszkópok

2016.02.02. 17:17

Napi horoszkóp - Az Ikrek hagyjon érvényesülni másokat is!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Csak akkor tegyen ma meg egy terhes feladatot, ha tényleg nagyon muszáj, és akkor is inkább kérjen némi segítséget! Úgy biztos megmenti magát egy kellemetlen élménytől!

Bika (április 21.-május 20.)
- Sokkal könnyebben fog haladni ma a nehéz feladatokkal, hogyha el is hiszi, hogy egyszer végezhet velük, illetve tudatosítja magában, hogy mit miért csinál.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Ne vegye el mások kenyerét azzal, hogy nem hagyja őket érvényesülni. Adjon esélyt másnak is, és meglátja, hogy igazán te-hetséges emberekkel van körülvéve!

Rák (június 22.-július 22.)
- A jelenlegi tempóban nagyon gyorsan ki fog merülni és elveszíti minden lelkesedését. Még azok a hobbik, dolgok is veszélybe kerülnek így, amiket amúgy nagyon is szeret!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Új élményekre vágyik, de igazából nem tesz sokat értük. Párja viszont egy érdekes ötlettel állhat elő, amit talán érdemes lenne kipróbálnia. 

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Valaki folyamatosan csak nyomja a csengőt, sürgeti, hajtja, pedig ön még nincs kész az adott feladattal. Értesse meg az illetővel, hogy a jó munkához idő kell!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Ma egy pillanatra sem engedheti kicsúszni a kezéből az irányítást, mert mások egyből a helyébe lépnek és átveszik a karmesteri pálcát. Álljon a sarkára és legyen határozott!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Ha valamibe az átlagosnál jóval nagyobb energiát fektetett a közelmúltban, akkor annak ma végre learathatja a gyümölcsét. Látja, megérte ennyit várni!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Valaki a környezetében mindig minden kívánságát lesi és igyekszik a kedvében járni. Ma végre önnek is feltűnnek a kedvességek és rájöhet, hogy mik az illető szándékai.

Bak (december 22.-január 20.)
- Szeretne kiszakadni a napi rutinból, és valami érdekeset, izgalmasat csinálni. Bátran ugorjon fejest az ismeretlenbe, hiszen csak magán múlik, hogy mihez kezd ezzel a nappal!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Kicsit jobban át kellene gondolnia emberi kapcsolatait, mert egy-két ismeretsége bizony nem válik éppen hasznára. Sőt, valójában sok kárt okoz önnek!

Halak (február 21.-március 20.)
- Kissé döntésképtelennek mutatkozhat a mai nap folyamán, mert amikor egy fontos kérdésben kell majd határoznia, ön elkezd tétovázni. Lehet, okkal teszi, és ez az intő jel!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!