Horoszkópok

2014.12.14. 13:53

Napi horoszkóp - A Vízöntő mai napja rendkívül pozitív lesz

A Mérleg ma igazán kiváló hangulatban lesz ahhoz, hogy másokon segítsen.

Kos (március 21.–április 20.) – Lassan itt az ideje belefogni régóta szövögetett terveibe. Így is sokat várt a megvalósításukkal a legmegfelelőbb pillanatra, nehogy most meg lecsússzon a lehetőségről.

Bika (április 21.–május 20.) – A sok kötelesség mellett végre szakítson egy kevés időt arra is, amit valójában szeret csinálni. Kapcsolódjon ki, hogy aztán feltöltődve, nagyobb lendülettel tudja folytatni feladatait.

Ikrek (május 21.–június 21.) – A tervezettnél valamivel majd jobban be kell osztania a pénzét az elkövetkezendő időszakban. Így ma első indulatból ne vegye meg, amit esetleg el akarnának sózni önnek!

Rák (június 22.–július 22.) – Továbbra is irányítása alatt akar tartani egyszerre mindent. Ehelyett inkább koncentráljon csupán egy dologra, különben kicsúsznak a dolgok a kezei közül.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Az egyre jobb eredmények, amiket produkál, a rossz-akarók figyelmét is felkeltették. Nem tehet mást, mint hogy továbbra is a saját feladataira összpontosít.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – A hétvége olyan hatással volt önre, mintha kicserélték volna. Így kellő lendületet szerzett az egész hétre! Nagyon produktív és igazán kellemes napja lesz ma!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ma igazán kiváló hangulatban lesz ahhoz, hogy másokon segítsen. Nem utasít majd vissza semmilyen megkeresést sem, amivel nagyon jó szövetségesekre lelhet.

Skorpió (október 24.–november 22.) – A közelmúltban történt egy nagyobb horderejű esemény, amit nem teljesen zárt le magában. Még ha fájdalmas is, szükséges lenne egyszer s mindenkorra tisztázni.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nem nyújthatja mindig a legjobb formáját. Ha elhibázott valamit, ne búslakodjon rajta, mert egyből jön a következő lehetőség, amit meg kell és meg is tud majd lovagolni.

Bak (december 22.– január 20.) – Igazán dicséretes a munkakedve, de ügyeljen arra, hogy elválassza a feladatokat egymástól. Tartson szüneteket, mert a nagy hajtásban könnyen belegabalyodhat a dolgaiba.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A mai napon az élet minden területén rendkívül pozitív lesz. Ezt a kisugárzást mások is észreveszik, így örömmel keresik majd az ön társaságát egész nap.

Halak (február 21.– március 20.) – Ne ugorjon minden szíre-szóra, mert különben azt se fogja tudni, hol áll a feje. Nyújthat segítséget, de azért mások problémáját ne vegye a saját nyakába!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!