Horoszkópok

2017.02.28. 18:03

Napi horoszkóp - A Vízöntő koncentráljon a sürgős ügyére

A Rák megnyer egy fantasztikus állást.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- Valami rendkívüli dolgot akar véghez vinni, de lobbanékony és talán meggondolatlan is lehet. Vigyázzon, nehogy olyasmit tegyen, amit rövid idő után megbánna!

Bika (április 21.-május 20.)
- Nyugtalannak érezheti magát, untatja a napi rutin, és talán van egy-két személy az életében, akiknek szívesen „beolvasna” végre Ne tegye, hallgasson a józan eszére! 

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Muszáj lenne visszafognia magát! Ma talán észre sem veszi, de uralja a társalgást, és nem hagy másokat szóhoz jutni. Próbáljon lassítani, és inkább figyeljen, mit mondanak mások! 

Rák (június 22-július 22.)
- Egy nagyon jó fordulat következik be. Sikerül megnyernie egy kivételesen jó állást, vagy álmai lakását találja meg. Füleljen a telefoncsörgésre, nehogy elszalassza a sorsdöntő hívást!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Nem mindennapi kapcsolatba kerülhet ma egy fiatalabb személlyel. Ha ön egyedülálló, akkor tegye félre az előítéleteit, mert lehet, hogy a szerelem kopogtat be az életébe!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Egykedvű, a munkája sem dobja fel, és valahogy minden sokkal jobban fárasztja, mint máskor. Alighanem több pihenésre volna szüksége. Pihenjen és korán bújjon ágyba!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- A Merkúr az ön karrierjét jelző sorsterületen áll. Itt az ideje, hogy tervezgessen, átgondolja a dolgokat, ma különösen jól vág az esze, és a szíve is a helyén van. 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- A Merkúr az ön horoszkópjában a szórakozásokat, gyermekeket, örömöket jelző sorsterületen látható. Mindenfajta kommunikációra alkalmas ez a nap. 

Nyilas (november 23.-december 21.)
- A lakásában elromolhat valami. Semmiképp se lásson neki egyedül a szerelésnek, hívjon szakembert a hiba elhárításához! Legyen óvatos, mert kisebb baleset érheti.

Bak (december 22.- január 20.)
- Sok kellemetlenségben lehet része, az emberek és a felmerülő ügyek egyaránt bosszantóak és zavarba ejtők lehetnek. Estére már sikerül megnyugodnia, és szebb színben látja az életét.

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Nagyon sok sürgős ügye van, először koncentráljon azokra, mielőtt a kedvteléseivel törődik. A mai napon sok teendőjében gyors eredményre számíthat. 

Halak (február 21.- március 20.)
- Minden aprólékos odafigyelést igénylő munkában eredményes lesz. Szellemileg éber. A munkahelyi viszályok nagyon kedvét szeghetik, de ez ne vezesse hirtelen cselekedetekhez.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!