Horoszkópok

2015.01.07. 10:03

Napi horoszkóp - A Vízöntő kellemes estét tölthet a barátaival

Nézze meg, mit ígérnek a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Ma okosan teszi, ha távol marad az olyan emberektől, akik nem szimpatikusak önnek. Könnyen konfliktusba keveredhet velük, mivel a megszokottnál valamivel érzékenyebb napja lesz.

Bika (április 21.–május 20.) – Talán túl sokat ábrándozott az utóbbi időben és a munkára kevesebb időt fordított. Ma egy kicsit bele kell húznia a munkahelyén, hogy utolérje magát és nyugodt hétvégéje lehessen!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Hiába az év eleje, önben már most egy esztendőnyi fáradtság gyülemlett fel. Azért lehet, mert az ünnepeket sem pihenéssel töltötte, hétvégén azonban lesz ideje kialudnia magát!

Rák (június 22–július 22.) – A mai napon lesz lehetősége elgondolkoznia a saját jövőjén, ami azért hasznos, mert nagy változásokra várhatók. El kell döntenie, hogy milyen irányba indul majd el!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Kételyek gyötrik egy ügyet illetően. Néha akármennyire is nehéz, de szembe kell nézni a valósággal és levonva a tanulságot meg kell válni attól, ami nem működik. 

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Nyugalomra és csendességre vágyik, amit igazán majd csak a hétvége fog meghozni. A jó hír viszont, hogy már ma is jóval kevesebb teher nyomhatja a vállát.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ahhoz, hogy megkapja a remélt támogatást valakitől ismertesse vele terve minden részletét. Arról is célszerű tájékoztatnia az illetőt, hogy rá milyen szerep hárulhat.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Elmélyült hangulatban lesz egész nap, sokat fog ábrándozni, gondolkodni a világ dolgait illetően. Remek alkalom ez az alkotásra, ragadja meg a lehetőséget az önkifejezésre!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Talán egy kicsit túl messzire ment egy ügyben, amibe amúgy sem kellett volna beleártania magát. Igyekezzen inkább kihátrálni a dologból, mielőtt elmérgesedne a helyzet!

Bak (december 22.–január 20.) – Egyik barátja ma a segítségét kérheti egy munkahelyi feladatban, amire nem tud majd nemet mondani, pedig az ideje jelenleg nem enged meg semmilyen plusz munkát. 

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Már egy ideje csak robotol és semmi ideje nem maradt, sem magára, sem a barátaira. Azonban ma végre lesz alkalma találkozni velük, így az este igazán kellemesen telik majd!

Halak (február 21.–március 20.) – Különféle kételyek gyötrik a párkapcsolatát illetően az utóbbi időben. Azonban nem érdemes folyamatosan aggódnia, hiszen ha a szerelem kölcsönös, minden más csak másodlagos!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!