Horoszkópok

2014.12.23. 16:02

Napi horoszkóp - A Szűz rendhagyó karácsony elé néz, élvezni fogja a változást

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Nagy hibát követ el, ha ezen a meghitt napon szakadatlan hajszolni akarja a korábban elképzelt tervet. Hagyja csak a maguk medrében folyni a dolgokat!

Bika (április 21.–május 20.) – Igazán remek hangulatban lesz egész nap, mivel az ünnep bűvkörébe kerül már reggel. Süt, főz, takarít, de mindezt az arcán mosollyal teszi, hiszen a szerettei vannak ön körül!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Valaki az ön közelében szeretne lenni, de eddig elutasította az illetőt. Meglágyulhatna a szíve, ünnepekkor senkinek sem jó egyedül, magának sem!

Rák (június 22.–július 22.) – Úgy érzi, kötelezettségei teljesen ellehetetlenítik a szórakozását a nap folyamán. Higgyen a képességeiben, és akkor minden tervét meg tudja valósítani!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Ne legyen túl szigorú sem magához, sem másokhoz. Próbáljon meg ellazulni egy tojáslikőr mellett, és csak átadni magát a karácsonynak!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Kedves Szűz! Rendhagyó karácsony elé néz, ami valamiért más lesz, mint az eddigiek. Alapból nem szereti a változásokat, de ezt nagyon fogja élvezni, az biztos!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Bár a munkája megkövetelné, de még véletlenül se dolgozzon szenteste napján. Egyszer van egy évben karácsony, szóval legyen a szeretteivel és pihenjen!

Skorpió (október 24.–november 22.) – A legösszetettebb dolog, amire vállalkozzon ma, az az önfeledt lazítás. Szenteste sokat ábrándozhat, de ilyenkor minden megengedett.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Az utóbbi időben többet veszekedtek párjával, de a mai nap tökéletes alkalom arra, hogy minden vitát elfelejtsenek. A karácsony remek alkalom szerelmük ünneplésére!

Bak (december 22.–január 20.) – Szenteste napján nem szabadna a munkahelyi ügyekkel foglalkoznia. Ha valaki áskálódik is ön ellen, emelkedjen felül a dolgon és csak kívánjon minden jót az illetőnek!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Szeretné maradéktalanul kiszolgálni az ön környezetében élőket, finom vacsorát főzni, tökéletes ajándékkal meglepni szeretteit. Hozzáállását teljes siker koronázza majd!

Halak (február 21.–március 20.) – Lehet, hogy a legszebb karácsonyi ajándék ezúttal nem a fa alatt fogja érni. Egyik ismerőse már régóta érdeklődik ön iránt, valószínűleg nem véletlenül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!