Horoszkópok

2014.09.08. 12:39

Napi horoszkóp - A Szűz mosolyával dobja fel mások napját

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Sok feladat szakadhat ma a nyakába, de egy kis tervezéssel könnyen fogja őket venni. Különösen jó alkalma nyílik rá, hogy a távlati célokat is megnevezze, amivel átlátja majd a kusza helyzetet.

Bika (április 21–május 20.)
– Ha régóta plátói a szerelme valaki iránt, akkor ne habozzon tenni érte, hogy megismerje. Bízzon magában és ma tegye meg a szükséges lépést. Meglátja majd, kár volt eddig várni!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Akárhova megy, folyton a múltba ütközik. Azonban nem kell a találkozókban többet látni, mint amik. Inkább a jövőre koncentráljon, ugyanis fontos feladatok állnak ön előtt.

Rák (június 22–július 22.)
– Egyik barátjának most nagy szüksége lesz a segítségére. Úgy tűnhet, hogy semmi ideje más bajával foglalkoznia, de emlékezzen arra, hogy mi történt, amikor önnek volt szüksége támaszra.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Ha ön egyedülálló, szerelmi téren fordulat várható. Ez a nap teljes mértékben az öné lehet, csak hallgasson a szívére és hagyja, hogy hatalmába kerítsék az érzések!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Ön képes a vidámságát átragasztani másokra is. Vannak olyanok a környezetében, akiknek sokat jelent ha rámosolyognak. Tegyen hát így, ha már olyan szép a mosolya!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Vár önre egy komoly beszélgetés valakivel, aki nagyon fontos. Nem lesz könnyű átesni rajta, de utána sokkal jobban fogja magát érezni és kapcsolatuk is csak erősebb lesz.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Vannak napok, amikor nem váltjuk meg a világot, csendesen meghúzódunk a háttérben. A mai egy ilyen lesz az ön számára, tökéletes nyugalomban telik majd.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Mostanság úgy érezheti, hogy párja nem bízik önben. Jobb, ha még ma tiszta vizet önt a pohárba és megmondja neki, hogy a sejtései alaptalanok.

Bak (december 22–január 20.)
– Ma a munkáé lesz a főszerep, boldogan veti majd magát a feladatok sorába. Ha a nap végére lendületét veszítené se csüggedjen, a befektetett energia később megtérül.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Ma igazán jó kedélyű lesz, mindent könnyedén végez majd. A délután folyamán még legkedvesebb hobbijának is hódolhat ami még jobban feltölti majd.

Halak (február 21–március 20.)
– Olyan ügye oldódhat meg a mai napon, amely már jóideje húzódik. Fontos anyagi kérdésben kell ugyanis, hogy döntsön, ami kihatással lehet akár az év hátralévő részére is.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!